Η LUKOIL ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ O KΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

on
Categories: Nέα

Η LUKOIL ονομάστηκε ο καλύτερος εγχώριος εξαγωγέας του έτους μεταξύ των προμηθευτών εξαρτημάτων αυτοκινήτων στο Ρωσικό φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα. Οι επιτυχίες της Εταιρείας στον εφοδιασμό των διεθνών αγορών με λιπαντικά οχημάτων έχουν επαινεθεί από τον κλάδο της επαγγελματικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η εταιρεία προμηθεύει λιπαντικά αυτοκινήτων σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, συνεργάζεται ενεργά με πολλές ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες. Στον χρόνο που μας πέρασε, η LUKOIL δημιούργησε ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων στο Μεξικό και την Κίνα και ίδρυσε θυγατρική στο Μαρόκο. Ταυτόχρονα, ο Ρώσος κατασκευαστής έχει διατηρήσει σταθερή θέση στην Ευρώπη, όπου ανήκει στους πέντε κορυφαίους προμηθευτές γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

“Η αναγνώριση της επαγγελματικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι πολύ σημαντική για την LUKOIL. Αυτό το βραβείο δεν είναι μόνο αξίωμά μας, αλλά και των συνεργατών μας – οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Η εταιρεία αποφάσισε να εισέλθει σε νέες αγορές ανοίγοντας θυγατρικές για επέκταση στη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, καθώς και της διασφάλισης των παραδόσεων στους διανομείς των αυτοκινητοβιομηχανιών στις περιοχές αυτές. Από τοπικές παραδόσεις σε διεθνείς εταιρείες που εκπροσωπούνται στη Ρωσία, κινούμαστε συστηματικά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης σχεδίων παγκόσμιας συνεργασίας “, δήλωσε ο Maxim Donde, αντιπρόεδρος για την πώληση πετρελαιοειδών της PJSC” LUKOIL “.