Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η MECH ιδρύθηκε το 2011 αρχικά ως εμπορική εταιρεία και μέσα σε λίγα χρόνια ως εκπρόσωπος της LUKOIL Lubricants East Europe SRL, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των λιπαντικών παγκοσμίως.

Η συνεχής επιτυχία και η ανάπτυξή μας οδήγησαν σε συμφωνίες και συνεργασίες όχι μόνο στο πλαίσιο του ομίλου LUKOIL αλλά και με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των δραστηριοτήτων τους, προκειμένου να προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων στους πελάτες της. 

Η MECH είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Eλληνικής περιφέρειας και της Κύπρου των λιπαντικών LUKOIL, θυγατρική σε μία από τις μεγαλύτερες κάθετα ολοκληρωμένες εταιρείες παγκοσμίως για την παραγωγή αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου και τη διύλιση σε πετρελαϊκά και πετροχημικά προϊόντα.

Επιδιώκουμε μια στενή και αμοιβαία επωφελή σχέση με τους πελάτες μας και τους καταναλωτές, ανταποκρινόμαστε στις ερωτήσεις και τις ανάγκες τους με ένα άψογο, καλά εκπαιδευμένο και γρήγορο δίκτυο συνεργατών.

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η επιθυμία και ο στόχος μας είναι η συνέπεια, η ποιότητα και η υποστήριξη των προϊόντων που διανέμουμε καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Το να είμαστε ένα μικρό κομμάτι και να έχουμε σχέση με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους μας διδάσκει πολύ σημαντικά μαθήματα στην εταιρική μας συμπεριφορά, αλλά χωρίς να επιβαρύνουμε  την ευελιξία μας στο να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των αγορών που απευθυνόμαστε.

Ως αποτέλεσμα διατηρήσαμε την ταυτότητά μας, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυό μας και να το εκπαιδεύουμε προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με επαγγελματικό τρόπο

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Στο MECH δεσμευόμαστε μ’ ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και λειτουργίας που εκτιμά τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της.

ΟΡΑΜΑ

Προσπαθούμε να υπερέχουμε σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας με την οποία ασχολούμαστε. Προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες δεν βλάπτουμε κανένα, στοχεύουμε να χρησιμοποιήσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο για να εμπνεύσουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις όπου οι άλλοι δεν μπορούν. Μια επιχείρηση ευδοκιμεί όταν ευχαριστεί τους πελάτες της, τους εργαζομένους, τους εταίρους και τους επενδυτές της. Η επιτυχία μας μετράται όχι μόνο από την επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά και για προσκόλληση μας στις ίδιες αρχές που μας οδηγούν προς την πρώτη θέση.

περισσότερα

ΑΞΙΕΣ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε συναλλαγής,  να κάνουμε ότι λέμε και εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους με τους οποίους συνδεόμαστε και τις ικανότητές τους.

ΠΑΘΟΣ

Φροντίζουμε όχι μόνο για τη δουλειά μας αλλά και για τους συναδέλφους, τους πελάτες και τους συνανθρώπους μας. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και δημιουργούμε ίσες ευκαιρίες για να αναπτυχθούν  όλοι όσοι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί μας.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η οικοδόμηση από το μηδέν μας έμαθε πολλά πολύτιμα πράματα. Κανένα δεν ήταν πιο σημαντικό, από το  να επιμείνουμε  στους στόχους και τα όνειρά μας. Δεν φοβόμαστε να πάρουμε υπολογισμένα ρίσκα ή την αποτυχία. Δεσμευόμαστε για τον σκοπό μας.