BLOG

on

Διπλασιάζοντας τις προσπάθειες μας για υποστήριξη προς τα συνεργεία σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο, η MECH GROUP – LUKOIL θα χορηγήσει ανυψωτικά μηχανήματα από την Grubber Germany (electro-hydraulic 2 post lift 4T).

 

 

 

 

 

 

 

Διατηρώντας το μότο της εταιρείας  ALWAYS MOVING FORWARD θα υπάρχει η δυνατότητα για εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν απαιτείται ανυψωτικός εξοπλισμός με ψυκτικές μονάδες φρέον για R134Α, R1234YF καθώς και μονάδες διπλής λειτουργίας από την HANDY.

Οι προωθητικές ενέργειες  θα επεκταθούν εν εύθετο χρόνο με την ολοκλήρωση συμφωνίας μεταξύ της MECH GROUP και AUTONETPARTS προκειμένου να ενισχυθεί το ήδη υπάρχον δίκτυο διανομής της LUKOIL μ΄ επώνυμες εταιρείες όπως:

Japanparts

on

Το πρώτο εκθεσιακό γεγονός της Helexpo για το 2020 αποτελεί και τη μεγαλύτερη κλαδική διοργάνωση για τον αγροτικό κόσμο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με φουλ τις μηχανές η Agrotica ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη μεγαλύτερη Agrotica που θα πραγματοποιηθεί, συμμετέχουν όλες οι σημαντικές βιομηχανίες και επιχειρήσεις του κλάδου, εκπροσωπώντας την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και όλες τις καινούργιες εξελίξεις σε μηχανήματα, εφόδια και εξοπλισμούς.

Η 28η Agrotica συμπίπτει χρονικά και με τις πρώτες εγκρίσεις Σχεδίων Βελτίωσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που θα οδηγήσουν σε εκσυγχρονισμό των εγχώριων αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Η LUKOIL θα συμμετέχει μαζί με τους συνεργάτες της στα ρουλεμάν SKF – ΔΟΝΟΥΠΟΓΛΟΥ ΑΕ στο περίπτερο 11 – σταντ Νο4

           

on

Ξεκινάει από την LUKOIL LUBRICANTS & MECH GROUP για όλη την διάρκεια του έτους 2020 πρόγραμμα για τον εξοπλισμό συνεργείων.

Με τρεις κατηγορίες μέλους (Χρυσό , Ασημένιο και Χάλκινο) θα υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών.

on

Eκκίνηση συνεργασίας μεταξύ τους εξουσιοδοτημένου διανομέα SKF – Δονούπογλου ΑΕ και της Mech Group για την διανομή των λιπαντικών Lukoil.

H συμφωνία έλαβε χώρα για να καλυφθούν οι ανάγκες της Ελληνικής αγοράς στον βιομηχανικό κομμάτι καθώς και στον αγροτικό τομέα και ειδικά στην περιοχή της Θεσσαλίας. Στόχος μας είναι η εκπαίδευση του τελικού καταναλωτή πως να μειώσει το κόστος λειτουργίας του μέσω μιας αξιόπιστης λύσης που βασίζεται στην ορθή χρήση και όχι απλά στο κόστος αγοράς.

on

Η LUKOIL ονομάστηκε ο καλύτερος εγχώριος εξαγωγέας του έτους μεταξύ των προμηθευτών εξαρτημάτων αυτοκινήτων στο Ρωσικό φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα. Οι επιτυχίες της Εταιρείας στον εφοδιασμό των διεθνών αγορών με λιπαντικά οχημάτων έχουν επαινεθεί από τον κλάδο της επαγγελματικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η εταιρεία προμηθεύει λιπαντικά αυτοκινήτων σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, συνεργάζεται ενεργά με πολλές ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες. Στον χρόνο που μας πέρασε, η LUKOIL δημιούργησε ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων στο Μεξικό και την Κίνα και ίδρυσε θυγατρική στο Μαρόκο. Ταυτόχρονα, ο Ρώσος κατασκευαστής έχει διατηρήσει σταθερή θέση στην Ευρώπη, όπου ανήκει στους πέντε κορυφαίους προμηθευτές γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

“Η αναγνώριση της επαγγελματικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι πολύ σημαντική για την LUKOIL. Αυτό το βραβείο δεν είναι μόνο αξίωμά μας, αλλά και των συνεργατών μας – οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Η εταιρεία αποφάσισε να εισέλθει σε νέες αγορές ανοίγοντας θυγατρικές για επέκταση στη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, καθώς και της διασφάλισης των παραδόσεων στους διανομείς των αυτοκινητοβιομηχανιών στις περιοχές αυτές. Από τοπικές παραδόσεις σε διεθνείς εταιρείες που εκπροσωπούνται στη Ρωσία, κινούμαστε συστηματικά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης σχεδίων παγκόσμιας συνεργασίας “, δήλωσε ο Maxim Donde, αντιπρόεδρος για την πώληση πετρελαιοειδών της PJSC” LUKOIL “.

 

on
Oregon3
Oregon 4

Η LUKOIL έχει γίνει ένας νέος τεχνολογικός συνεργάτης της Blount η οποία είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής και έμπορος ανταλλακτικών, εξοπλισμού και αξεσουάρ για τη βιομηχανία δασοκομίας και κηπουρικής. Η LUKOIL θα παράγει στα ρωσικά εργοστάσια της μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών με την επωνυμία OREGON, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών πετρελαίου για δίχρονους και τετράχρονους μικρούς κινητήρες, ελαίων αλυσίδας για βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά πριόνια καθώς και προϊόντα για αλυσίδες λίπανσης και ελαστικά θεριζοαλωνιστικών μηχανών.
Η αυξημένη συγκέντρωση συνθετικών βασικών ελαίων στα προϊόντα OREGON αυξάνει την αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας των ελαίων καθώς και αυξάνει τις ιδιότητες φθοράς και διάβρωσης και εξασφαλίζει καύση χαμηλού καπνού. “Τα χαρακτηριστικά των βασικών ελαίων LUKOIL μας επέτρεψαν να βελτιώσουμε περαιτέρω τα προϊόντα υψηλής ποιότητας μας “, δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της Blount LLC, με έδρα τη Ρωσία, Denis Lunev.

on

Η LUKOIL LUBRICANTS ολοκλήρωσε μ’ επιτυχία την πιστοποίηση των εργοστασίων παραγωγής λιπαντικών της στην Ρωσία, Αυστρία και τη Φινλανδία σύμφωνα με το νεότερο διεθνές πρότυπο IATF 16949: 2016.

Η εταιρεία έγινε ο πρώτος κατασκευαστής ρωσικών λιπαντικών που συμμορφώνει  τις εγκαταστάσεις της στις πραγματικές απαιτήσεις των προμηθευτών για τις μεγαλύτερες ανησυχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η πιστοποίηση προέκυψε από την ολοκληρωμένη εργασία που αποσκοπούσε στην ανταλλαγή εμπειριών καθώς και στην ενοποίηση της προσέγγισης διαχείρισης ποιότητας στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας στην Ευρώπη και τη Ρωσία.

“Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Volkswagen, η Ford, η Renault και άλλοι. Η πιστοποίηση IATF είναι ένα γεγονός ορόσημο για εμάς. Αναμένουμε ότι θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε την διανομή  μας στους διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων” , σχολίασε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας LUKOIL LUBRICANTS Kirill Vereta.

Σημείωση προς τους συντάκτες:

Το IATF 16949: 2016 είναι ένα νέο παγκόσμιο βιομηχανικό πρότυπο από τη διεθνή ομάδα εργασίας για την αυτοκινητοβιομηχανία (IATF), την παγκόσμια ομάδα κατασκευαστών αυτοκινήτων. Το πρότυπο καθορίζει τις πιο προηγμένες απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας για οργανισμούς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο κατασκευαστής εξαρτημάτων και αναλωσίμων θα πρέπει να πιστοποιείται σύμφωνα με την IATF για να ενταχθεί στην ομάδα των προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το προηγούμενο βιομηχανικό πρότυπο ISO / TS 16949: 2009 έπαψε να ισχύει στις 14 Σεπτεμβρίου 2018.