Η LUKOIL ΓΙΝΕΤΑΙ Η 1η ΡΩΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΑΤF

on
Categories: Nέα

Η LUKOIL LUBRICANTS ολοκλήρωσε μ’ επιτυχία την πιστοποίηση των εργοστασίων παραγωγής λιπαντικών της στην Ρωσία, Αυστρία και τη Φινλανδία σύμφωνα με το νεότερο διεθνές πρότυπο IATF 16949: 2016.

Η εταιρεία έγινε ο πρώτος κατασκευαστής ρωσικών λιπαντικών που συμμορφώνει  τις εγκαταστάσεις της στις πραγματικές απαιτήσεις των προμηθευτών για τις μεγαλύτερες ανησυχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η πιστοποίηση προέκυψε από την ολοκληρωμένη εργασία που αποσκοπούσε στην ανταλλαγή εμπειριών καθώς και στην ενοποίηση της προσέγγισης διαχείρισης ποιότητας στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας στην Ευρώπη και τη Ρωσία.

“Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Volkswagen, η Ford, η Renault και άλλοι. Η πιστοποίηση IATF είναι ένα γεγονός ορόσημο για εμάς. Αναμένουμε ότι θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε την διανομή  μας στους διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων” , σχολίασε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας LUKOIL LUBRICANTS Kirill Vereta.

Σημείωση προς τους συντάκτες:

Το IATF 16949: 2016 είναι ένα νέο παγκόσμιο βιομηχανικό πρότυπο από τη διεθνή ομάδα εργασίας για την αυτοκινητοβιομηχανία (IATF), την παγκόσμια ομάδα κατασκευαστών αυτοκινήτων. Το πρότυπο καθορίζει τις πιο προηγμένες απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας για οργανισμούς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο κατασκευαστής εξαρτημάτων και αναλωσίμων θα πρέπει να πιστοποιείται σύμφωνα με την IATF για να ενταχθεί στην ομάδα των προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το προηγούμενο βιομηχανικό πρότυπο ISO / TS 16949: 2009 έπαψε να ισχύει στις 14 Σεπτεμβρίου 2018.